TÜRKİYE’DE BİR İLK! AMA CPM PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEANSIMIZA DAVETLİSİNİZ

TÜRKİYE’DE BİR İLK! AMA CPM PROGRAMI BİLGİLENDİRME SEANSIMIZA DAVETLİSİNİZ

İTÜ’lüler, öğrenmeyi ve sürekli gelişmeyi ilke edinmiş bireyler olarak, mezun olduktan sonra iş dünyasındaki kariyerlerinde de bu alışkanlıklarını sürdürmüşlerdir.

İTÜ Mezunlar Derneği olarak mezunlarımızı yönetim kademelerinde ileriye taşıyacak yeni bir işbirliğini başlatmanın heyecanını yaşıyoruz.

Yüzyıldır yönetici gelişimi alanında öncü bir kuruluş olan AMA (American Management Association) ile başlattığımız işbirliğimiz, İTÜ’lü mezunların dünya standartlarında onaylı birer yönetici olma fırsatını yakalamalarını sağlayacak. Üstelik MCE ve İTÜMD’nin işbirliği kapsamında 2.450 Euro değerindeki eğitmen eşliğinde toplam 17 saatlik canlı online seanstan oluşan  AMA Certified Professional in Management sertifika programı hazırlık kursuna İTÜMD üyelerimize çok özel bir indirim sağlayarak 585 Euro + KDV ödeyerek katılma imkanı sunuyoruz

Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz ve detaylı broşürünü aşağıdaki linkte bulacağınız bu sertifikasyon hazırlık programı ile ilgili bilgi vermek ve sorularınızı yanıtlamak üzere ilkini 6 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’de gerçekleştireceğimiz ücretsiz online bilgilendirme seansımıza İTÜ Mezunları Derneği Mobil Uygulaması Etkinlikler kısmından kayıt olabilirsiniz.  Detaylı bilgi için 0212 328 34 54 no’lu telefondan dernek ofisimizle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla

İTÜ Mezunları Derneği